Alex van der Wal medeauteur nieuw boek om veelkoppig monster werkdruk aan te pakken.

Bij Vakmedianet verscheen in juni 2015 het boek 5 sterrenaanpak voor gezonde werkdruk. De werkdruk in Nederland is te hoog en veel medewerkers missen plezier in hun werk. Dat is niet goed voor de medewerkers (minder werkplezier en stressklachten) en ook niet voor hun werkgevers (tegenvallende prestaties, verzuim). Reden genoeg om met dit onderwerp aan de slag te gaan. Alex van der Wal nam het hoofdstuk over teaminterventies voor zijn rekening. Zijn 15 jaar ervaring in projecten met teams en werkdruk en werkplezier zijn er in verwerkt.

Wil je het veelkoppige monster werkdruk vanuit jouw rol eenvoudig verslaan, dan geeft dit boek aan hoe je hier succesvol in kan zijn. Goed onderbouwd, met een verfrissende blik en veel ervaringen uit de praktijk laten de auteurs zien dat je veel meer aan werkdruk kan doen en tot werkplezier kan komen dan je voor mogelijk houdt.

Meer informatie of direct bestellen

Over de auteurs

Alex van der Wal is organisatieadviseur en trainer op het terrein van ziekteverzuim, werkdruk/werkplezier en duurzame inzetbaarheid. Communicatie, groepsdynamiek en leiderschap zijn rode draden in opleidingen en werkervaring. Alex is partner tot 2016 bij DEXIS Arbeid en werkt ook in De Goede Praktijk. Hij verzorgt trainingen, teambegeleiding en persoonlijke coaching op gebied van werkdruk en werkplezier.

Huub Pennock is organisatieadviseur, trainer en coach bij Ergo-balans en De Goede Praktijk.

Aukje van den Bent is organisatieadviseur bij Ergo-balans en De Goede Praktijk.

Arnold van Meerveld is arbeids- en organisatiepsycholoog. Gegrepen door de intrinsieke motivatie van medewerkers studeerde hij Arbeids-, Organisatie- en Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit.

Algemene informatie
Titel: 5 sterrenaanpak voor gezonde werkdruk
Auteur: Huub Pennock, Aukje van den Bent, Alex van der Wal, Arnold van Meerveld.

Prijs: 34,95 inclusief btw
ISBN: 9789462153141
Bestellen bij: vakmedianetshop.nl/arbo/ of de erkende boekhandel