Activeren bij verzuim

U heeft last van een hardnekkig, taai hoog of frequent ziekteverzuim? U heeft uw verzuim wel op orde maar wenst een volgende stap te maken naar een meer activerend verzuimbeleid? U verwacht van uw leidinggevenden meer activeringsvragen? Of u wilt juist uw medewerkers meer eigenaarschap geven in het oplossen van verzuimvraagstukken? Wat het ook is, u heeft al het nodige gedaan en bent hierover nog niet tevreden.

Heldere visie en aanpak bij verzuim en inzetbaarheid

DEXIS Arbeid heeft de afgelopen jaren een heldere visie en aanpak met antwoorden en handvatten ontwikkeld bij het vraagstuk van verzuim en inzetbaarheid, ook bij zelfsturende teams. Concreet, helder, innovatief en met respect voor mensen. Voorbij alleen sturen op gedrag. Wij zien vaak dat dilemma’s op hoger niveau niet opgelost (kunnen) worden en naar de werkvloer worden verplaatst. Wij geven inzicht en handvatten om deze dilemma’s op het juiste niveau aan te pakken. Je zou dat eigen regie kunnen noemen.

Activerend verzuimbeleid of inzetbaarheidsbeleid

Graag gaan we met u in gesprek wanneer u echt werk wilt maken van een activerend verzuimbeleid, of beter nog inzetbaarheidsbeleid. Want het gaat immers om het benutten van inzetbaarheid in plaats van het benoemen van verzuim.

We gaan dan samen na welke doelen u wilt realiseren en hoe wij u daarbij gaan helpen. Ons uitgangspunt is Liefde voor werk. Wij zijn benieuwd naar uw uitgangspunten. ‘Dit handboek kost u slechts € 30,- exclusief BTW en verzendkosten). Wilt u liever direct een gesprek met ons, dan nemen we het gratis voor u mee’.

U wilt een goed gesprek met DEXIS Arbeid om samen een activerend verzuimbeleid te ontwikkelen met behulp van het boek Activeringsgesprekken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Maak kennis met DEXIS

De specialisten