« Home | Verzuimreductie | Blog | Verzuimreductie bedrijf »

Verzuimreductie

Verzuimreductie is voor elk bedrijf gewenst. U heeft er wellicht wel eens mee te maken gehad dat uw personeel zich ziek meld en uw organisatie niet de mogelijkheid heeft om het verlies op te vangen. Dit kan vele nadelige gevolgen hebben voor uw onderneming, zoals het niet behalen van deadlines of lange wachttijden in uw winkel. Heeft u niet de tijd om zelf het verzuimbeleid in uw business op orde te krijgen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de verzuimreductie in uw bedrijf kunnen bewerkstelligen.

Dexisarbeid kan uw onderneming op verschillende manieren helpen om de verzuimreductie te implementeren. De deskundige zal u niet alleen kunnen bijstaan als coach, maar ook als: sparringpartner, gids, interimmer en trainer om het verzuimbeleid van uw bedrijf te verbeteren.

Waarom kiezen voor verzuimreductie bij uw bedrijf?

Verzuimreductie is voor veel bedrijven een vergeten onderdeel van de bedrijfsvoering. Maar doordat het sinds kort verplicht is om werknemers te helpen re-integreren, bij langdurig verzuim. Kan het voorkomen van verzuim veel onnodige kosten helpen besparen. Door een goed verzuimbeleid in uw onderneming te implementeren zal het aantal verzuimgevallen worden verminderd en de duur van deze gevallen ook worden verlaagd. Daarnaast zorgt een gezonde en prettige werkomgeving, voor hogere productiviteit en loyaler personeel. En ook zullen klanten het fijner vinden om bij uw bedrijf binnen te lopen wegens de goede sfeer die er op de werkvloer is. Dus is het verzuim in uw bedrijf of bedrijven te hoog? Dan helpen wij u graag met de verzuimreductie voor uw onderneming.

Hoe pakken we de verzuimreductie aan?

Een veelgestelde vraag die wij krijgen is ”hoe moet ik verzuimreductie aanpakken in mijn bedrijf of bedrijven?”. Het verlagen van het aantal verzuimgevallen in uw onderneming is vaak een lastige en tijdrovende klus. Om deze reden zijn wij dit bedrijf begonnen om bedrijven te helpen met de verzuimreductie. Uiteraard is de sfeer op de werkvloer een van de belangrijkste onderdelen voor een laag aantal verzuimgevallen. Wanneer uw medewerkers het erg naar zijn zin hebben zullen ze zich minder vaak ziek melden.

Belangrijke onderdelen van verzuimreductie

Bij Dexisarbeid zijn voor succesvolle verzuimreductie verschillende punten van belang. Wij bieden een verlaging van het ziekteverzuim tot onder 3% aan. Dit doen wij onder andere door; het werkplezier in uw organisatie te verbeteren en het reduceren van ongezonde werkdruk bij uw medewerkers. We zullen ook de branche organisaties proberen te versterken, zodat medewerkers zich gerespecteerd zullen blijven voelen. Ook versterken we de duurzame inzetbaarheid in uw organisatie. Hierdoor zal er niet alleen aan verzuimreductie worden gedaan, maar zal het personeel met meer plezier aan het werk gaan. Meer informatie over onze verschillende manieren hoe wij de verzuimreductie in bedrijven aanpakken? Neem dan contact op met een van onze deskundige en wij kijken hoe wij uw bedrijf en medewerkers kunnen helpen.

Contact  met Dexisarbeid voor uw verzuimreductie

Is het aantal ziektegevallen in uw onderneming van onnatuurlijk hoog niveau en wilt u hier graag verandering in brengen? Neem dan contact op met een van onze verzuimreductie specialisten van Dexisarbeid om het aantal verzuimgevallen in uw bedrijf te verlagen.