« Home | Verzuim management | BlogAnders verzuimmanagement »

Verzuim management

Verzuim management, een toevoeging voor uw organisatie
Dexis Arbeid heeft vele Nederlandse organisaties geholpen het verzuim management aan te pakken. De aanwezigheid en inzetbaarheid van het personeel zullen wij dankzij ons verzuim management omhoog schroeven. Oplossingsgericht verzuimmanagement op maat van Dexis zorgt voor resultaat. Volg een training of laat u informeren door een van onze medewerkers. Ziekterverzuim verlagen tot onder de drie procent? Kijk dan vandaag nog op onze website dexisarbeid.nl en neem contact op met een van onze specialisten voor succesvol verzuim management.

verzuim management

Het verzuim snel verminderen met behulp van verzuim management

Vele zaken kunnen een rol spelen betreffende de afwezigheid van personeelsleden. Zo heeft bijvoorbeeld de werksfeer een belangrijk invloed op het verzuimpercentage. De specialisten van Dexis hebben vele verzuim management trainingen gevolgd. Zij zullen de vinger op de zere plek leggen en u informeren over wat de stand van zaken is in uw bedrijf. Geen enkele organisatie is gebaat bij de afwezigheid van het personeel. Dit kost een hoop geld en er blijven taken liggen. Daarnaast moeten deze taken worden overgenomen door ander personeel. Dit personeel zit hier ook niet op te wachten. Wij willen u daarom graag helpen het verzuimpercentage in uw organisatie te verminderen en het werkplezier daarbij te verhogen met verzuim management op maat.

Snelle veranderingen met verzuim management

Oplossingsgericht verzuim management op niveau, dat is wat we bieden. Dexis Arbeid helpt u graag de aanwezigheid van uw mensen te verhogen. De werksfeer zal verhoogd worden, er zal worden gesproken met uw mensen etc. Onze uitgebreide werkwijze zal u zonder meer bevallen. Vele bedrijven gingen u voor en hebben geprofiteerd van de voordelen die verzuimverlaging teweeg brengt. Kijk op onze website dexisarbeid.nl voor meer informatie over de anders verzuimmanagement training die we bieden of neem contact op met een professional.